LajnuZ

Här kan ni följa mig i min vardag. Mycket nöje

Lajnuz -

Publicerad 2009-05-22 15:12:09 i Allmänt,

Hejsan!

Nu så är det helg och det är dags för att ta de chill med familjen. Den här helgen så ska vi fira morsan på hennes 45 års dag. Viseligen så fyllde hon den 14 men ändå. Så det blir grill fest med nära och kära. Till och med grannarna ska var med det kommer nog bli ett jädra hålligång.

Det senaste veckorna har varit lite stressiga med skolan och sånt. Planering och mer planering allt från bal till studenten med flak och allt därtill. Det återstår bara 2 veckor kvar i skolan sen är det över och arbetslös blir man ju så fort man kommer ut ur skolan.

Vad har hänt under alla veckorna?

Jo jag har haft en student skiva som nästan sluta i tragedi. Men annars var det skoj. Jag vart tydligen klassens tekniker.
Jag har gjort alla rester som skulle in innan alla betyg sätts. Har funderat på om man kanske ska starta en e-handelsbutik men vet dok inte vad jag ska sälja. Ni får gärna komma med tips?

Just nu sitter jag bara ner och tar det lungt. Försöker jag så mycket som möjligt innan alla människor kommer imorn för att fira mamma. Men det kommer bli jätteskoj. Lovar att jag ska fota en del sen för att lägga ut.

Juste jag har en bdb http//lajnuzfm.bliddagboken.se

Ha de gött ©

Om

Min profilbild

Lajnuz

Jag är en person som älskar att träffa människor och prata om allt å alla. Jag är en sån där som vandrar omkring, men ändå är hemma och tråkar är en bilfanatiker som är väldigt mycket ute. Älskar att resa runt!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela