LajnuZ

Här kan ni följa mig i min vardag. Mycket nöje

Jävla Poliser

Publicerad 2008-03-05 08:47:50 i Allmänt,

Igår var det droppen, hur jävla lågt får Stockholms fucking polisen sjunka.
Igår åkte jag, å några andra polare med min polares bil till träningen men det skulle vi ju inte ha gjort för att vi kom upp på motorvägen & körde förbi älta men efter där så kom en skarpkurva och vi körde om en bil på vänster filen i typ 90-98 km/h.

Efter omkörningen så sakta vi ner för att vi såg en polisbil ;) men det räkte tydligen inte polisbilen följde efter oss å vinkade in oss på väggrenen.¨

Det kom fram en polis som började lyssa in med en fiklampa på oss inne i bilen och vi fatta inget alls, senare kom det en annan polis som tog med sej min polare som körde bilen å ställde sej bakom bilen. Dem stod där å prata i ca 30 min men jag har ingen aning om vad dem pratade om.  Efter det så kom min polare tillbaka och han satte sej i bilen och körde iväg.

Han sa till oss att han hade fått en bot på 2.400kr för fortkörning, och vist vi viste att vi hade kört om en bil men vi viste inte att det var i 110km/h och det absolut roligaste var nog att det var en bil som körde om oss direkt efter att vi kört om en annan och den bilen körde nog nästa dubbelt så fort som oss.

Men vi får hoppas att det går bra för vår VÄN!

Om

Min profilbild

Lajnuz

Jag är en person som älskar att träffa människor och prata om allt å alla. Jag är en sån där som vandrar omkring, men ändå är hemma och tråkar är en bilfanatiker som är väldigt mycket ute. Älskar att resa runt!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela