Här kan ni följa mig i min vardag. Mycket nöje

Lördag - match dag

Publicerad 2008-01-12 21:42:14 i Allmänt,

Idag fick vi styrk av Handen IBK igen. Men den här gången gav vi dem en riktig match.

Det hela började med att vi samlades 45 min innan match start i Söderbymalmskolan, och vi böt om och vänta på att matchen innan skulle ta slut så att vi kunde komma in på plan och värma upp. Pappa var med på matchen " kors i taket" han som aldrig brukar komma å kolla. Vi började med att springa runt så att vi vart varma och kom igång, senare gick vi över till hörnen och sedan blåste domarna till match.

Matchen startade väldigt jämnt men det första målet kom till Handen och sedan fortsatte det så ända in till slutet av första då vi gör ett mål å det stod 4-1 till Handen. I pausen så berätta vår tränare Micke att vi skulle hålla var sin och vara beredda på en forward som kom med fart in i mitten. Sen så blåste domaren igång andra och vi gjorde som han sa men dem lyckades ändå att göra fler mål. I slutet av andra så stod det 2-2 i mål för den perioden så alltså stodet det 6- 3 totalt. När tredje perioden började så började det med att vi torskade en massa mål igen, men efter ett tag så vart det andra bullar och vi började lira som ett lag och dominerade planen. Fredd en av våra backar fick ett frislag och jag springer in framför mål å ställer mig framför mållisen å Fredd skjuter mot mål så jag styr in ett mål men det hjälptes inte vi torska totalt 14-4 mot Handen som är ett av lagen som spelar i Junior Allsvenskan, så det var ingen rolig match.

Nu sitter jag hemma och har precis ätit av pappas goda mat och är mät å belåten.