LajnuZ

Här kan ni följa mig i min vardag. Mycket nöje

Midsommardagen 09

Publicerad 2009-06-20 19:52:56 i Allmänt,

Hejsan alla härliga människor! 

Nur har det gått 3 veckor sen jag tog studenten och jag ännu inte hittat mig ett jobb. Bor hemma hos mina föräldrar så länge jag kan. Igår var det midsommarafton som jag firade i Gnesta hos min bästa polares familj med min egen och hans familj. Det vart en dunderbra dag bortsätt från allt jävla regn. 

Jag sov hos dem redan dagen innan och grejjer det var en jättebra dag då. 

Men på midsommaraftons dagen så klev vi allesammans upp och åt frukost tillsammans och sedan började vi fixa i ordning lite överallt på gården och i huset för att snygga till de lite. Efter ett par timmar så smsar min pappa mig och fråga om mig om de kan komma lite tidigare en planerat och de gick ju bra. Så jag och Robin åkte in till Gnesta i hans Cheva Caprice och möte upp mina föräldrar vid Hemköp. Vi passade på att köpa mer dricka och godis till kvällen. 

När vi sedan hade kommit tillbaka på landet igen så började vi allt med att äta lunch och prata skit. Efter maten så gick vi ner till badplatsen för att fira Midsommar med grannskapet och små barnen fick åka runt med en traktor. Det kom lite åskskurar ibland men det struntade vi i vi körde hårt på ändå.

Efter allt party nere på stranden blev de att gå tillbaka till stugan och börja med middagen. Det blev en jättegod grillade sak med potatissallad. ^^ MUMS. 

Senare på kvällen blev det mys med alla framför den öppna sipsen. Med Gods, läsk, Chips och en jädrans massa alokohol hur såg din midsommar ut? 

Om

Min profilbild

Lajnuz

Jag är en person som älskar att träffa människor och prata om allt å alla. Jag är en sån där som vandrar omkring, men ändå är hemma och tråkar är en bilfanatiker som är väldigt mycket ute. Älskar att resa runt!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela