LajnuZ

Här kan ni följa mig i min vardag. Mycket nöje

Söndag

Publicerad 2007-12-23 20:33:45 i Allmänt,

Ja nu är det sista dagen innan julafton. Men det känns inte så eftersom att det inte är någon snö på marken :(

Igår så hamna man i bråk med ett par turkar, "min vanliga otur" den här gången så smällde dom en jävla massa miniraketer och förde ett jävla liv. Dem gick fram till mig och höll på att hettsa men jag orkade inte bry mig. Men en av dem sprang fram till mig och höll på att muka gräll men orakde fan inte, tillslut så smällde en till mig och då vart jag ass förbannad kasta iväg en av dem med ett utav aikido teknikerna efter det så flög en annan på mig och jag vart liggandes på rygg å då hoppa han på mig som om jag skulle vara försvars lös men eftersom att man tränar Brasiljansk ji-jitsu så höll jag fast honom med benen och tänkte ansiktet. Jag ströp till honom med låren och han orkade inte hålla imot. Den sista killen klappa jag rent utav till på käften och då låg han ner i baken.

Jag väntade på polis och fick åka med farbror blå hem dem sista 500 metrerna :D Å självklart så var det pappas gamla kompisar som körde mig hem å när pappa fick se det så börja han apgarva å jag fatta inget alls.

Idag så träffade jag Anna som jag inte har gjort på mycket länge å det var ju jätteskoj vi åkte in till stan å tog en massa fika :D Vi snacka en massa skit också men det hör ju till vardagen sen så åkte jag hem till mig och Anna hem till sitt.

Nu sitter jag hemma och väntar på att den här dagen ska ta slut!

GOD JUL på er!

Om

Min profilbild

Lajnuz

Jag är en person som älskar att träffa människor och prata om allt å alla. Jag är en sån där som vandrar omkring, men ändå är hemma och tråkar är en bilfanatiker som är väldigt mycket ute. Älskar att resa runt!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela