LajnuZ

Här kan ni följa mig i min vardag. Mycket nöje

Olycka!

Publicerad 2008-11-27 00:31:29 i Allmänt,

Jaha, då har det hänt igen. Årets första halkolycka, men det var inte JAG!!!

Det här året var det faktiskt Emils tur att vara första offret, så går det när man har snöbollskrig med M. Edne.
Emil sprang fram till Edne för att mulla honom men det slutade med att vi satt på akuten i hela 6 timmar.

Emil fick hela 93 kilo Edne på sitt vänster knä så han inte kunde gå, knätt hoppade ur led och låste sig han har eventuellt oxå slitit av sitt korsband i knätt.

Jag ringde till larmcentralen strax därefter och fick prata med någon kärring som kopplade mig vidare till en sköterska som skulle avgöra om det behövdes en ambulans eller ej, Det vissade sig att vi behövde än. Vi fick vänta ca 20 min tills de kom, De bar in Emil i bilen och jag fick sitta brevid en väldigt het ambulansförare.  Under resan till SÖS fick Emil 8ml Morfin i sitt blod, det var väldigt kul att lyssna på honom efter de ;)

När vi kom fram til sjukhuset bar de ner Emil och tog in honom till akut mottagningen där vi fick sitta och vänta i hela 4 timmar innan de ens kollade på hans skadda. Efter att de kollat honom fick vi vänta en liten kort stund innan det var dags för röntgen. När den var klar fick vi vänta på ortopeden som skulle förklara vad de var för fel. Då fick vi reda på skaddan och vi ska nu åter till sjukhuset idag torsdag. Nu ska de avgöra om han ska opereras eller inte.

Efter allt hade vi varit på sjukhuset i hela 8 timmar och de var dags att åka hem igen.
Men först var de MAT som gällde.

Men nu ska jag sova så jag är pigg tills det är dags att åka.
Ha de bra!
©

Om

Min profilbild

Lajnuz

Jag är en person som älskar att träffa människor och prata om allt å alla. Jag är en sån där som vandrar omkring, men ändå är hemma och tråkar är en bilfanatiker som är väldigt mycket ute. Älskar att resa runt!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela