LajnuZ

Här kan ni följa mig i min vardag. Mycket nöje

Fredag!

Publicerad 2007-11-23 14:09:48 i Allmänt,

ÄNTILGEN FREDAG

Idag så var tjejerna i klassen lite flummigare än vanligt. Idag satt dem en hel lektion och bara pratade om Ungdoms mottagningen, mariapool och gynekologen. Dem satt och apflabba om prevetiv medel. Jennie satt och kela med sin P-stav medans dem andra tjejerna satt och bara stirra på den som om det var rena uppfiningen. Dah den har liksom funnits ett tag.. Mitt i allt så börjar Schyler prata om P-spiral och hur ont hon har hört det ska göra.
Dem börja se ner på KONDOMEN det bästa skyddet som finns, dem sa att den antingen var för hård eller mjuk eller lös å andra grejer. Dem börja prata om hur man sätter fast kondomen på killens kuk bästa. Det bästa förslaget tror jag att Ronja gav, Hon sa ta lite läppglans runt läpparna och trä på den med munnen.
Å för en gångs skull så håller jag med henne, det bästa sättet är att tjejen tar initiativet och trär på den med munnen.


Jag tror att jag hade roligare än vad dem hade på den lektionen, för dem satt också å pratade om oralsex. Hur en kille ska göra och hur en kille vill att en tjej ska göra. Ta t.ex. Jennie när hon säger att hon ÄLSKAR att ha Oralsex, dessutom säger hon att visa killar är underbara på det och andra är fetta loserna. Hon berätta om när hon och hennes kille skulle ha det för första gången å jag trodde att jag skulle dö av garv. För hon sa att han fråga hur han skulle göra? Då svar hon att man ska smeka Klitoris och "hållet" samtidigt, men han hade tydligen svarat vart sitter klitoris? :S JAG HÖLL PÅ ATT DÖ AV GARV....


Sen efter lektion så gick dem iväg till ett annat rum å så vitt jag vet så sitter dem fortfarande och snackar sex..

Idag är det träning, är hemma lagom tid idag. Men mamma och pappa är inte hemma då för dem ska till Båten idag. Dem ska åka med Ingo och hans kärring igen. Jag hoppas att dem har med sej nåt till mig imorn när dem kommer hem. Men det återstår att se om den saken. Men nu ska jag säga hej då till mina föräldrar. Så vi ses



Ha en bra dag..

Om

Min profilbild

Lajnuz

Jag är en person som älskar att träffa människor och prata om allt å alla. Jag är en sån där som vandrar omkring, men ändå är hemma och tråkar är en bilfanatiker som är väldigt mycket ute. Älskar att resa runt!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela