LajnuZ

Här kan ni följa mig i min vardag. Mycket nöje

Söndag kväll 23/8-09

Publicerad 2009-08-23 22:44:17 i Allmänt,

Jag då var det sista dagen på veckan.

Denna här veckan har varit den snabbaste veckan på länge det var inte alls länge sedan det var måndag. Tiden bara flyger förbi och på tisdag är man hela 20 år gammal. Fan jag börjar bli gammal. Jag spenderade hela förra veckan i stor Stockholm ute i Tyresö hos Jennifer och Rolle ute på Tyresö Brevik. Där var de väldigt härligt och roligt.

Var även inne i City förra lördagen på Stockholm Cruisng med Jennifer, Rolle, David, Sara och UNDERBARA Carro som jag träffade för första gången dagen innan :P Som nu sedan en dag tillbaka är min flickvän, snacka om kärlek vid första ögonkastet. Lördagskvällen inne i City var jävligt rolig de var riktigt längesedan jag hade så kul. Träffade familjen samt Farbror Peo inne på sveavägen. Vi drack och hade trevligt efter ett tag så kom David å Sara med Chevellen och de slutade med att vi åkte runt med dem efter crusingen bar det sig åt hem till Tyresö Brevik men det gick inte som vi planerade. Det tog sjukt långtid att komma hem.

Söndagen var en riktig slapar dag. Gjorde verkligen ingenting medans Carro åkte hem till sin mamma i Märsta och Rolle å Jennifer hade lite problem i kärlekslivet så hon åkte hem till sin mamma i Södertälje.

Måndagen gjorde vi inge förutom att slappa å jobba på gården.

Tisdagen lika så

Onsdagen började väldigt segt och jag och Rolle hade bris på aktivitet. Så vi hade vårat egna Olympiska spel. Längre in på kvällen kom Jennifer å Carro och skrämde skiten ur mig å Rolle. Senare på kvällen drog vi alla 4a in till Tyresö Centrum för att kolla på lite StreetRace som inte blev av för att Das Policeaj var ivägen å skulle förstöra allt. Så efter många tappra försök så begav vi oss hem igen för att sova.

Torsdagen började mycket trevligt vaknade upp brevid Carro och vi var alldeles ensamna på gården för att Jennifer hade åkt till skolan och Rolle till AMF. Så jag knattar upp och gör iordning frukost medans Carro ligger kvar i sängen å njuter. Straxt förre att Carro klivit upp för att komma å äta så hade min pappa rikgt mig och talat om för mig att Totte var i Stan för att jobba och att jag var tvungen att åka med honom hem till Marietorp och när jag berättade det för Carro vart det hus i helvete samtidigt som jag var väldigt sur och ledsen för att lämna henne. Men sagt å gjort jag åkte å möte upp totte och åkte hem medans Carro åkte hem till sin mamma.

Fredagen satt jag bara hemma hos päronen och gjorde så lite som möjligt underdan. Gjorde ordning tårtor och annat för att släkten skulle komma på lördagen annars så gjorde jag inte mycket.

Lördagen var halva finland hemma hos oss för att ha ett förtidskalas för lilla mig. Så vi satt å fika å prata skit pappa passade på att smitta iväg och hämtade något som tydligen var paket för mig. Å jag fick ett Xbox 360. Pratade även med Carro den kvällen och vi kom överens om att hon skulle åka hem till mig på söndagen.

Söndagen började väldigt segt messade Carro på morgonen för att försöka väcka henne men det gick inte så bra. Senare på förmiddagen messar hon tillbaka att hon var vaken och höll på att göra sig i ordning för att komma till mig. Sedan började väntan på henne. När hon väl var framme hämtade jag och min pappa henne i Gnesta och åkte sedan hem igen.

NU ligger vi här i sängen och bara tar det lungt.

Ha de gött©

Om

Min profilbild

Lajnuz

Jag är en person som älskar att träffa människor och prata om allt å alla. Jag är en sån där som vandrar omkring, men ändå är hemma och tråkar är en bilfanatiker som är väldigt mycket ute. Älskar att resa runt!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela